Slide background

Primo Fast Food

Oare care este primul lucru care conteaza cand se vorbeste despre mancare? Noi am spune gustul.
Dar care este al doilea care contează pentru bucureșteni, când vine vorba despre masă? Poate prețul?

Cine suntem noi, și de ce vorbim despre gust și preț laolaltă?

Noi suntem Primo Fast Food, lanțul de reastaurante tip fast food, unde calitatea produselor primează, iar prețul este întotdeauna cel corect. Coincidența face că prețul este unul, și anume, mic.

Gustul Primo vine din caracteristicile produselor folosite aici, în bucătăria noastră internă: carnea de pui și vită este adusă de la fermele din împrejurimi, legumele de asemenea sunt aduse zilnic, sosurile sunt făcute aproape în totalitate de noi. Sosul de usturoi este un fel de vedetă a vitrinelor expuse mușteriilor. Până nu încerci nu înțelegi care-i treaba, așa că nu mai irosim spațiu pentru descriere. Sosul de maioneză este simplu, cu usturoi sau picant (cu fulgi de chili și pastă de ardei iute). Demn de luat în considerare, este și sosul remulat care are în compoziție iaurt și ierburi aromatice și care este făcut tot după o rețetă proprie. Prin urmare, producătorii români sunt prietenii noştri de nădejde în ale businessului. Cartofi, varză, roşii, castraveţi, precum şi canea de pui şi vită, cam toate ingredientele produselor Primo „vorbesc româneşte”.

Asadar, despre gust, numai de bine.

Prețul Primo a fost întotdeauna un aliat. Pentru mai multe detalii consultă meniul din rubrica About de pe pagina noastră de Facebook.

Restaurantele Primo se găsesc în 3 zone ale Bucureștiului. Vezi rubrica Location (Facebook) sau Locații.